Thursday, December 9, 2010

HAppy BirtHday 
Membeku YG terSEnget..hehe..
* Niela Munirah Ahmad Mugaliah Yg senget.

Firstly, Sory la Moon aku amek pic ko nie tnpe pengetahuan ko. Aku bkn ape, aku ske lak nk wish birthday ko dlm blog aku nie. Semoga ko panjg umur dan dimurahkan rezeki. Jaga diri ko 2. Jgn nk nakal2 sgt. Xelok. huhu. 
Aku ase cm bertuah lak de mmbe yg senget cm ko nie. Ko ase x cm pe yg aku ase?Ahh!kalo ko xase ape aku peduli. Lantak ko la. Hak ko. huhu. Sory la aku xdpt nk borak2 ngn ko lame2 siang tadi. Aku tgh kls tym 2. Bkn aku xnk lyn tp sbnrnye mmg byk bnde aku nk story2 ngn ko. Tapi malangnye mse x mengizinkan. Hehehe. Aku tepon ko mlm semlm 2 sbb tiba2 aku teringat cm kt kkb dulu. Wish buzday mmbe msty mlm2 n wt surprise. Rindu sgt saat2 cm 2. 
Lagi satu tym aku, meo, n ajim g umah ko selebrated buzday ko. Memang aku xkn lupa saat2 2. Dulu bdk2 gile kita nie. Macam-macam perubahan nk wt sama2. Bila teringat balik, boley tersenyum sorg2 wey. Dulu kita da la sekepala je. Rindu gila kt ko senget. Lama sgt xjmpe ko. 
Kalo jmpe t ko msty da byk berubah kan. Mesti ko da makin Cantik, makin Matang, n mesti da de bf. hahaha. Dulu ye2 je kapel sme2. Ko n Ajim, Aku n Meo. Skunk ko msti da de bf br kan. Da lame x bergosip ngn ko senget. Byk yg kta wt sama2 dulu kan. 
Ko taw x, Aku xjmpe lg mmbe yg cm ko dan AIDISYA ZAHIRA. Ssh sgt nk jmpe. Aku tercari jgk pengganti AIDISYA ZAHIRA. Tapi, malangnya. Aku xjumpa pon. Aku xtaw la nk ckp cmne lagi. Hakikatnya, AIDISYA ZAHIRA mmg mmbe yg terbaik sekali pernah aku ada. Aku syg kan korg sgt2. Walaupun lama gila kita xjmpe tp pershbtn kita 2 tetap kukuh n salu aku rindui. 


1 comment:

nAnA dOLphInE said...

sweet nye ... ak bile nk wat ? huhuu