Friday, May 13, 2011

My white. huhu.

*NAME
    Russyafiqah Sharudin aka Ika

*OCCUPATION
    Student

*BLOOD TYPE
    A

*FOOD
    Anything

*WESTERN ZODIAC
    Pisces

*HOBBY/ GAME/ SPORT
    Something different

*PROUDEST MOMENT (S)
    Everyday when i wake up and realize how fortunate i am

*IF I COULD REDO SOMETHING IN LIFE, IT WOULD BE
    Live life with no regrets

*WHY I EXIST
    ....to be better


HAHA.. aku rasa macam aku back to scholl. Biodata 2. kah2. x de niat pon nak wat nie. Tapi sebabkan bosan. Bila da deactived facebook nie rasa lain pulak. Dulu kalau online je mesti akan bukak facebook. hee. Tapi skunk layan blog pulak. huhu. Kalau siapa2 nak cari aku 2 kene la call or tgk kt blog aku nie. hehe. Aku malas la nk active balik facebook. kadang2 hati ni xdpt detect sume yang ada kat otak. apa aku ckp nie?layan je la. haha.

Malam nie aku teman Zeyana Tarmizi kt umah dia. Kira aku tidur sinila. hehe. Kawan2 yang lain da pulang ke kampung masing2. maklumla short sem kan, banyak lak cuti. hehe. Cian lak aku kt dia sorang2. Petang tadi kami semua hantar wani kt airport subang. dia balik Kelantan. Elyn, Ze, Wani, Nana(kawan Elyn), n Aku yang g. cantik juga airport subang 2. Lama x g. Sunyi je. hee.

1 comment:

norain nawawi said...

cok ! ko da deactivate fb ? napeee ?