Friday, August 20, 2010

Tips tok ary nie pasal LOVE..hehehe..

*gambar hanya sekadar hiasan


15 Perkara Kecil Pikat Hati Si Dia..

Ada kalanya hal2 yg kecil da ckp dpt menambat atinye dan xpelu pengorbanan yg bsr. 
KOrg praktikkan la tips2 nie..
semoga berjaya..:))
  • Tiap2 kali berjumpa jgn lekang dr senyuman..senyuman 2 sgt pntg..hee~~
  • Sentiasa bersama nye dlm ssh n sng..
  • Kebahagiaan nye msty diutamakan..jgn kamu selfish..sbb buruk pdhnye t..
  • Kamu sentiasa wt si dia ketawa dengan gurau sendamu..(^_^)
  • Memasak makanan kgmrnnye n mkn bersme2 nye..
  • Sebelum tidur kamu tdk penah lupa tok uccpkan good night..even ucapan yg simple..si dia pasty suke..
  • Hadiahkan si dia brg yg kamu taw ianya begitu berharga..
  • Berjaya menambat hati keluarganya..tp xsume org mampu lakukan..cme kamu boleh cube..:))
  • Meluahkan isi ati kamu ngn lirik lagu atau puisi yg kamu taw..pasty menarik..
  • Berubah n kikis sume sft yg si dia xsuke..
  • Sentiasa memahaminya apabila si dia minta ruang tok bersndr..
  • Xpenah malukannya..dan kamu pelu mnjge tgkh laku kamu..
  • Sesekali kamu berikanlah si dia kejutan..
  • Membntunye mnjge brg2 ksygnye..
  • Tiap2 kamu n si dia brhdpn dgn mslh kamu jgn mdh melenting dan marah..settlekan ngn cra yg plg terbek.. 
SELAMAT MENCUBA SEMUA..:)) 


2 comments:

nuckie87 said...

tapi cam maner kalo aku nak tambat ati die?? sebab sekarang die da start praktikal sedangkan aku belom lagi.. die lak jenis suke kuar ngan geng2 die n class mate die.. aku kenal die pon kat facebook jer.. kat dalam fb memang la kitorang galak sakan.. tapi kat luar malu nak mampos.. kadang2 aku yang kene tegur die dulu.. tapi yang tue aku x kesah..

RucaPka said...

ko kene la berani bro..laki kene la gentleman bro..xkira si dia mcm mne skalipon..yg pntg ko kne cr idea tok tambat aty si dia..geng2 die 2 xde mslh la..kn ko nk tambat hati dia..so, ko kne la berkoban ckit..ko cba la ajak berjmpe..ko knl die scra depan2 dlu..dr c2 ko msty boley tambat hati si dia punya..
anyway, good luck taw..:))